Get the FITS experience.

Jouw steunzool verwerkt in een huisschoen!

Wist je dat u 60% van uw tijd in omstandigheden verkeert die vragen om ander schoeisel dan uw gebruikelijke schoenen? FITS heeft dé oplossing om altijd en overal uw zooltherapie voort te zetten. Het nieuwste product zijn comfort huisschoenen met uw therapeutische voetbed, ideaal voor in-huis! FITS biedt op dit moment een lijn aan van huisschoenen dames. Deze huisschoen dames modellen zijn te verkrijgen in een tweetal modellen en in diverse kleuren.

Een uniek product!

FITS werkt alleen met erkende voetspecialisten

 • Jouw eigen huisschoen!
  Deze orthopedische huisschoenen worden gemaakt van erkent Italiaans vilt (90% wol / 10% polyester) en zijn heerlijk warm voor in de winter. De huisschoenen zijn er in een tweetal modellen in diverse kleuren.

 • Therapeutische ondersteuning
  Wij hebben huisschoenen voor steunzolen. Voor het aanmeten van deze FITS huisschoenen kun je terecht bij erkende voetspecialisten in heel Nederland. Via onze locatiezoeker kun je op zoek naar jou dichtstbijzijnde voetspecialist. Hij of zij zorgt ervoor dat jou 3D aangemeten voetbed 1-op-1 in de huisschoenen wordt verwerkt. Door middel van diverse aanmeettechnieken wordt de huisschoen volledig passend gemaakt op jouw voet.

 • 3D technologische gecombineerd met vakmanschap!
  Naast een speciaal ontwikkelde aanmeettechniek worden de huisschoenen aangemeten met een 3D scantechniek. Uw ingescande voet wordt digitaal gemodelleerd en voorzien van therapeutische ondersteuning. De huisschoenen worden vervolgens vervaardigd door vakmensen uit Portugal.

 • Voetspecialisten
  FITS werkt enkel met erkende voetspecialisten die samen met u een behandelplan opstellen. Jou voetspecialist kan u volledig informeren over alle mogelijkheden en samen met u kijken naar de, voor u, beste optie. Ga op zoek naar uw voetspecialist.

Ik wil mijn eigen FITS

Mét therapeutische ondersteuning