Hoe kom ik aan een paar FITS?

Wist je dat je 60% van jouw tijd in omstandigheden verkeert die vragen om ander schoeisel dan uw gebruikelijke schoenen? Denk aan situaties als heerlijk blootsvoets thuis lopen, jouw zomervakantie of religieuze omstandigheden. Op momenten als deze kan je een comfortabel paar slippers of huisschoenen goed gebruiken, zeker als het voetbed gebaseerd is op je eigen therapie.

Herken jij je in bovenstaand, dan kan FITS Footwear een uitkomst bieden. FITS kan jouw steunzool een-op-een verwerken in jouw slipper, sandaal of huisschoenen. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je een afspraak te maken met een voetspecialist. Deze kan je alles vertellen over de mogelijkheden, opties, collectie, prijzen en eventuele vergoedingen.


Om een op maat gemaakte slipper te krijgen dien je een afspraak te maken met een voetspecialist die is aangesloten bij FITS. FITS voetspecialisten zijn namelijk in het bezit van de juiste aanmeetapparatuur om jouw voet digitaal in te scannen. Ook zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten zij perfect hoe ze een slipper moeten aanmeten. Wanneer je op consult komt bij je voetspecialist zal er een scan worden gemaakt van de voet, worden er verschillende maten opgenomen en kies je samen met je voetspecialist het model (wist jij dat je alle modellen nog verder kunt customizen door het bovenwerk, de binnenvoering, het voetbed of de loopzool aan te passen?).

Wanneer alle gegevens verzameld zijn worden deze doorgestuurd naar FITS waar ze worden verzameld, beoordeeld en door specialisten in Portugal worden vervaardigd tot jouw unieke FITS!

Levertijd. De reguliere levertijd bedraagt drie weken. Om FITS te vervaardigen hebben we enige tijd nodig omdat de slippers met high-tech CAD-CAM systemen worden gefreesd en verder met de hand worden vervaardigd in onze productielocatie in Portugal.

Prijs. De prijs van een paar FITS is afhankelijk van de therapie en behandeling die jou voetspecialist aanbiedt. Als richtprijs kun je een bedrag aanhouden tussen de €200,- en €250,-.
Jouw voetspecialist kan je tevens volledig informeren over eventuele vergoedingen.

Wanneer jouw FITS klaar zijn wordt er een afhaalafspraak ingepland om de slippers te passen. Jou voetspecialist zal samen met je de FITS passen en afstellen. Ook zullen er diverse tips worden gegeven voor het dragen en krijg je tips over het onderhoud. Deel je FITS ervaring met ons via Facebook of Instagram!

 • Onderhoudstips huisschoenen

  Jouw winterse huisschoenen zijn gemaakt van natuurlijk Italiaans vilt (90% wol en 10% polyester), dit zorgt voor heerlijke warme voeten tijdens de koude winterdagen! Wij willen je adviseren de schoenen echt binnenshuis te gebruiken. Het Italiaanse vilt is namelijk gevoelig voor ons Hollandse weer. Ook bij binnenshuis gebruik kan het helaas voorkomen dat de slippers…

  Lees Meer
 • Onderhoudstips slippers & sandalen

  Door onze actieve levensstijl en het intensieve gebruik van onze slippers of sandalen is het belangrijk ze regelmatig te onderhouden. Het kost even tijd maar dit zorgt er wel voor dat je zo lang mogelijk plezier hebt van jouw FITS! Onderstaand wat algemene tips voor het onderhouden: Vochtige FITS slippers houden ervan om droog te…

  Lees Meer
 • Huisschoenen; klachtenvrij en hip!

  Vanwege voorvoetklachten en pijn in de onderrug heb ik destijds op aanraden van een vriendin een afspraak gemaakt met een voetspecialist.

  Lees Meer

Aanmeetpunten bij u in de buurt